Maailman monipuolisin myllynmyymälä keskellä kansallismaisemaa

Riihipuoti on kirjaimellisestikin maailman monipuolisin myllynmyymälä – puodin valikoimiin kuuluvat mm. Riihipuodin omat, lisäaineettomat luomuviljatuotteet, jotka tuotetaan omassa myllyssä. Riihipuodin tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisten sydämissä. Esim. Äidin Unelma -tuotteilla on vannoutuneita ystäviä ympäri Suomen.

Puodissa on tarjolla myös muita tuotteita, kuten, perinnekaramelleja ja lakritsia. Myymälän uniikista lahjatavaravalikoimasta löytyy taatusti lahja, jollaista ei ihan heti muualta löydy! Riihipuodin myymälässä on myös taidokkaita käsitöitä ja laadukasta keramiikkaa.

Poimintoja valikoimastamme

– Kotimaiset hauskat ja ekologiset tiskirätit – Afrikkailaiset käsityöt – Suloiset Diddl -tuotteet – Mieletön valikoima laadukkaita palapelejä – Paljon lasten puuhakirjoja – Top Model -suunnittelutuotteet – Enkelin eväspussin lahjatavarat – Erilaisia pulmapelejä – Maikon käsitöitä

Puodin notkuvilla hyllyillä ovat myös tarjolla Forsmannin teet, Eilamarin gluteenittomat hapankorput ja Tuisa-tuotteen kristallisuolatuotteet. Valikoimasta löytyy myös vaihtelevassa määrin erilaisia makeisia ja muita elintarvikkeita. Riihipuodin myymälästä voi ostaa paikallisia käsityönä tehtäviä perinnemakeisia, joita ovat mm. Aito lakritsi , joka tehdään Riihipuodin omista jauhoista. Marjamakeisten väri ja maku tulevat suoraan aidoista marjoista. Marjamakeisperheeseen kuuluvat puolukka, karpalo, hilla, mustaviinimarja, mustikka ja tyrni. Valikoimasta löytyy myös inkiväärimakeinen ja kahvimakeinen. Muita puodin perinnekarkkeja ovat mm. Vanhapiika, Anis, Salmiakki ja Mansikka.

 

Riihipuodin taimipiha – kevään merkki

Riihipuodin taimipiha avautuu keväisin. Taimien ja kukkien lisäksi yrityksestä saa tarvittaessa myös asiantuntevia neuvoja puutarhanhoitoon. Tilauksesta toimitamme myös perennoja, puita ja pensaita. Riihipuodin ammattitaitoinen kukkien sidontapalvelu toteuttaa näyttävät kukka-asetelmat arkeen ja juhlaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Riihipuodin kukkakaupasta löytyvät niin leikkokukat kuin ruukkukukatkin. Toimitamme myös kukkavälitykset ja toteutamme kukkasidonnat asiakkaan toiveiden mukaan. Riihipuodin kukkakuppa palvelee juhlatilaisuuden koristeluissa alusta loppuun. Lähtökohtana on luoda asiakkaalle persoonallinen, teemaan sopiva kokonaisuus, suunnittelusta kukkapylväitten vuokraukseen.

Suosittu retkikohde keskellä Aurajokilaaksoa, maisematien varrella

Aurajokilaakson kansallismaisemassa sijaitseva Riihipuoti on myös suosittu retkikohde, eikä ihme – maisematien varrella on viihtyisää pistäytyä kodikkaaseen puotiin ja ostaa taidolla ja lämmöllä tuotettuja kotimyllyn tuotteita, joissa kypsyneen viljan maku on parhaimmillaan!

Ryhmäretkiläisille tarjotaan tilauksesta myös myllyn tuotteiden maistiaisia isäntäparin isännöimänä.

Kysy lisää ryhmäretkistä ja myllyn tuotteiden maistiaisista puh. (02) 486 1475

Tervetuloa maailman monipuolisimpaan myllynmyymälään!

 

yhteiskuva

talvi_puoti

kuva_puoti